Ons menu
- Praktische informatie betreft traiteurdienst
- Traditionele toppers
- Ontbijt
- Aperitiefhapjes
- Voorgerechten
- Soepen
- Hoofdgerechten
- Taste the world
- Koude buffetten
- buffetten allerlei
- Desserten
- barbeque
- Specialiteiten
- menusuggesties
- eindejaarsfolder niet van toepassing
MENUSUGGESTIES |
|
Prijzen zijn voor minimum 50 personen en kunnen niet anders gecombineerd worden. |
|
VOORGERECHTEN |
|
|
|
Garnalencoctail |
12,00€ |
Gerookte Schotse zalm |
12,00€ |
Gerookt visbord |
14,00€ |
Duo van wildpaté |
12,50€ |
Salade van gerookte eendeborst met passievrucht |
14,00€ |
Krabcocktail |
14,00€ |
|
|
SOEP 4,50€ |
|
Met bediening aan tafel |
|
|
|
WARME VOORGERECHTEN |
|
Papillot van Victoriabaars |
11,00€ |
Gebakken zalm met prei |
11,00€ |
Gebakken tongrolletjes |
13,00€ |
Zeeduivel met spinazie |
13,00€ |
Vispannetje |
13,00€ |
Vidé met zwezerikken |
15,00€ |
Coquilles met gebakken witloof |
16,00€ |
Alle voorgerechten worden met gepaste garnituur volgens seizoen opgediend |
|
HOOFDGERECHTEN |
|
Wit van kalkoen |
13,00€ |
Vlaams everzwijnhaasje |
13,00€ |
Parelhoenfilet met dragonsausje |
16,00€ |
Eendeborst met sinaasappelsaus |
16,00€ |
Hertenkalffilet met veenbessensaus |
20,00€ |
Lamsfilet met jus of roquefortsaus |
17,50€ |
Kalfslende me gebakken champignons |
19,00€ |
Alle hoofdgerechten worden in buffetvorm aangeboden en zijn vergezeld van 4 warme groentjes,aangepaste warme saus en gratin aardappel of kroket of friet |
|
DESSERT |
|
Buffet van 3 mini gebakjes, fruitsla,chocomousse en ijs Koffie a volonté ( melk,suiker en koekjes inb.) |
7,50€
5,00€ |
|
|
KOUD en WARM BUFFET |
19€ |
Koude gedeelte |
|
Tomaat garnaal + Perzik met tonijn + Gekookte zalm + rauwe ham met meloen + |
|
Warme gedeelte |
|
Kipfilet met champignonsaus + Varkenswangetjes |
|
|
|
Dessertbuffet( optioneel) |
5€ |
Chocomousse + crème brulée + 3 minigebakjes per persoon |
|